Maak kennis met de Pixel C, Google's kijk op een Tablet

De komende feestdagen is er geen tekort aan elektronica om uit te kiezen voor je verlanglijstje. Soms is een laptop handiger, zeker wanneer je grote documenten moet bewerken of creëren. Het volgende moment wil je languit op de bank om een video te kijken, dan is een tablet handiger.

Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen, de Pixel C is een tablet waar je eenvoudig een (optioneel) volwaardig toetsenbord aan kunt koppelen. Het toetsenbord wordt magnetisch gekoppeld aan de tablet, en werkt via bluetooth.Wanneer de "laptop" wordt dichtgeklapt gaat de spanning er af, en wanneer je het toetsenbord achter de tablet is weggeklapt gebruik je de tablet functie ... en heb je het toetsenbord toch gewoon bij de hand.

De Pixel C wordt standaard geleverd met Android 6.0 (Marshmallow), en heeft een batterij levensduur van meer dan 10 uur. Updates worden automatisch geïnstalleerd, je hebt dus altijd een veilig - ip-to-date systeem. En met meer dan 1 miljoen apps in de Playstore kun je hem voor nagenoeg alles gebruiken.

De Pixel C is verkrijgbaar in de Google store vanaf €499,00, het toetsenbord kost €169,00

Reacties