Bereid je voor op de komende storm met een nieuwe weer-ervaring op Android

Een onverwachte sneeuw-, regenbui of storm kan een beetje een domper op de dag worden, om je te helpen gereed te zijn voor alle weersomstandigheden, is er een upgrade voor de weer ervaring op Android-telefoons uitgerold. (Voorlopig alleen de Engels-talige versie)

Wanneer je zoekt op "Weather" of middels de Google vraagt vraagt "Will it rain today", dan wordt er een schat aan informatie getoond waaronder: waarschuwingen, een uitgebreide 10-daagse weersverwachting, luchtkwaliteit, UV-index, zonsopkomst en zonsondergang, en nog veel meer.Wanneer u op het weer resultaat tikt, kunt u ook uw favoriete locaties toevoegen door te zoeken naar een nieuwe locatie en het kiezen van "Add." U zult beginnen met het zien van uw gekozen locaties in de drop-down menu.

Er is ook een nieuw ontwerp, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de dag in petto heeft, veranderende achtergrond kleuren die inspelen op de weersomstandigheden en een nieuwe meteorologisch georiënteerde vriend.

Dus of u nu geconfronteerd met een sneeuwstorm in Boston, regen in Londen of ongebruikelijk koud weer in Sydney, je zult beter voorbereid de dag beginnen met Google.

Reacties