Meer plezier in de woonkamer met Android TV en Google Cast speakers

Android TV en Google Cast voor audio-apparaten werden geïntroduceerd om u meer vrijheid en controle over uw entertainment. Vanaf vandaag zijn nog meer TV- en luidspreker-makers aan boord voor zowel Android TV en Google Cast.

Als het gaat om home entertainment, de woonkamer is meer verbonden dan ooit. Ongeveer 88% van elektronische apparaten welke in 2015 geleverd werden waren Internet-enabled.¹ Wanneer deze apparaten in huis zijn aangesloten, is het belangrijk om apparatuur te hebben die het makkelijk maakt om je favoriete digitale muziek en films streamen.


Android TV
Android TV brengt apps, games, films, shows, muziek en meer naar het grootste scherm in uw huis. Verschillende Smart TV fabrikanten ondersteunden de Android-tv-ervaring al. Binnenkort heb je nog meer opties om het apparaat dat geschikt is te vinden. Als je op zoek bent naar een nieuwe tv, kunt je een Android-tv van Sony, Sharp en Philips selecteren. Later dit jaar zal Android TV beschikbaar zijn vanaf Arcelik, Vestel, RCA, Hisense, TCL en Bang & Olufsen. En voor gebruikers in Indonesië heeft LinkNet nu Android-tv-aanbod.Google Cast voor luidsprekers
Google Cast, dezelfde technologie als ingebouwd in de Chromecast, wordt nu direct ingebouwd in luidsprekers, soundbars, en A/V-ontvangers, zodat u muziek van uw favoriete app kan kiezen op uw telefoon of muziek streamen via Chrome. In 2016 zul je in staat om van Google Cast speakers genieten gemaakt door B & O Play, Harman Kardon, Onkyo, Philips, Pioneer en Raumfeld. Sony en LG, die één van de eersten waren met Google Cast in hun speakers, hebben ook hun spreker opstellingen vernieuwd. Cast geschikt soft- en hardware van Frontier Silicon and StreamUnlimited zal het gemakkelijker maken voor meer audio-bedrijven om mee te doen met de Google Cast familie .

Onlangs hebben we aangekondigd dat multi-room synchronisatie beschikbaar is Chromecast Audio. Met multi-room sync kunt je luidsprekers die op Chromecast Audio apparaten met elkaar verbinden, zodat je hetzelfde nummer door het hele huis kunt luisteren. In 2016 zal multi-room sync functionaliteit naar Google Cast speakers komen, zodat je met mix en match-Cast ingeschakeld speakers van je favoriete merken met luidsprekers aangesloten op Chromecast Audio.

Reacties