Slimmere fotoalbums, zonder al het werk

Herinner je de laatste keer dat je op reis ging of een leuk weekend had? Je nam waarschijnlijk nogal wat foto's en video's, maar deed er vervolgens niet veel meer mee dan een paar delen op social media. Misschien heb je gedacht over het maken van een album om te delen met familie of vrienden, maar het uitkiezen van de beste foto's en het organiseren is vaak net zo leuk als het uitpakken van een koffer. Dus blijven ze vaak waar ze zijn, op een computer of mobiele telefoon.Vanaf vandaag zal Google suggesties doen voor een nieuw album na een evenement of een reis, samengesteld uit alleen de beste foto's. Er zullen ook kaarten toegevoegd worden om te laten zien hoe ver er gereisd is en locaties onthouden waar je was, want het is niet altijd gemakkelijk om je de plaats van dat ene late-night diner op een trektocht te herinneren, of die de camping waar de tent werd opgezet in Nouakchott bij aankomst na zonsondergang.

Doe meer met Albums

Er kunnen bijschriften toegevoegd worden aan het album waarmee uitzicht vanaf de beklommen heuvel beschreven kan worden, en nodig anderen uit om ook hun eigen foto's toe te voegen. Of je kunt zelf een album maken, ieder bestaand album kan nu worden aangepast met kaarten, locatie pinnen en tekst. En voilà: Een prachtig album is klaar om te delen.

Deze nieuwe opties voor albums worden vanaf vandaag uitgerold voor Android, iOS, en op het web. Het beste van "Verhalen" en komt naar "Albums", zodat je avonturen makkelijker door te bladeren of bewerken zijn, je er samen aan kunt werken, en delen.

Reacties