Blijf bij de les met deze updates van Google Keep

Hoe vaak hed je een geweldig idee, en geen makkelijke manier om het te noteren voor later? Of misschien heb je teveel post-it's rondslingeren, die niet meer terug te vinden zijn. Het hebben van een centrale plaats om alles vast te leggen wat er in je op komt en sla uw ideeën op in nog-te-doen lijstjes is waar het in Google Keep om draait, en er zijn nu een aantal updates uitgerold die nieuwe manieren voor het verzamelen en beheren van de informatie die belangrijk is mogelijk maken.

Keep is er klaar voor wanneer jij dat bent
De volgende keer dat je website wilt onthouden of later gebruiken als verwijzing in een bief brief, dan kan dit door gebruik gebruik te maken van de nieuwe Keep Chrome-extensie en een aantekening aan Keep toe te voegen. Klik gewoon op de Keep badge voor het koppelen van een website aan een notitie, of selecteer wat tekst of een afbeelding en kies een nieuwe notitie uit het snel menu door rechts te klikken.


Hetzelfde geldt voor Android - je kunt nu een notitie maken terwijl je surft of bezig bent in andere apps, zonder Keep te openen. Open gewoon het "Delen ..." venster en kies Keep om een nieuwe notitie te maken.


Organiseer je gedachtes met #labels
Een van de meest gestelde vragen was voor een optie om aantekeningen te organiseren en te categoriseren, en dat is nu net zo eenvoudig als het gebruik van een #hashtag. Dit maakt het bijhouden van bijvoorbeeld nog-te-doen lijstjes voor een #reis of een vezameling favoriete #recepten simpel.


Wat ook nog opvalt is dat sommige van menu's verplaatst, en gegroepeerd zijn met soortgelijke opties, zoals hieronder afgebeeld.


Dus of u nu gaat om het onderzoek voor een project op het werk, het samenstellen van informatie voor uw Science Fair inzending, of het verzamelen van inspiratie voor de volgende verbouwing, probeer het eens op het internet of met de Keep-app voor Android, iPhone & iPad.

Reacties