Maak kennis met AdSense volgende generatie advertenties: Pagina-level advertenties

Vandaag is een volgende generatie van AdSense advertenties geïntroduceerd. Pagina-niveau-advertenties is een groep van advertentie-indelingen welke een nieuwe en innovatieve manier aanbieden die assisteren om geld te verdienen met mobiele content.

Met Pagina-level advertenties, plaats je eenmaal dezelfde advertentie code op iedere iedere pagina waar advertenties getoond moeten worden. Het is ontworpen om automatisch advertenties te laten zien op het juiste moment en in het juiste formaat - een mogelijke verhoging van uw inkomsten zonder bemoeienis met de mobiele ervaring van gebruikers is het gevolg.

De voordelen van advertenties op pagina-niveau zijn onder andere:
  • Er worden geoptimaliseerde, beter presterende, advertenties weergegeven met een goede gebruikerservaring;
  • Een eenmalige implementatie van de advertentie code op iedere pagina waar advertenties getoond moeten worden;
  • De mogelijkheid om de instellingen in het AdSense account aan te passen en nieuwe advertentie-indelingen te kiezen zonder de code op de site te wijzigen;
  • Extra advertenties op uw site die niet meetellen voor uw AdSense limiet per pagina beperken.

Bekijk de video hieronder voor een introductie van advertenties op paginaniveau:

Momenteel omvat de advertenties op pagina-niveau groep anker, overlay en vignet indelingen. Meer advertentie-indelingen zullen binnenkort beschikbaar komen.

Meer informatie over advertienties op pagina-niveau is te vinden in het AdSense Help Centrum. Ga vandaag nog aan de slag met advertenties Pagina-niveau.


Reacties