Vind tijd om je doelen te bereiken met Google Agenda

Of het nu gaat het lezen van meer boeken, een nieuwe taal leren of regelmatig sporten, het bereiken van je doelen kan echt lastig zijn. De ene dag is het "Ik werd geroepen voor een last-minute vergadering." De volgende dag is het "Er is een vriend in de stad." En voor je het weet, zijn je doelen vertraagd of vergeten. In feite is het waarschijnlijk moeilijker dan ooit om tijd vinden, zelfs wanneer een doel echt belangrijk voor je is, met alle dingen die je moet doen in een bepaalde periode.

Vanaf vandaag is er hulp, Doelen zijn geĆÆntroduceerd in Google Agenda. Voeg enkel een persoonlijk doel als "3 keer per week hardlopen" toe, en de Agenda zal je helpen de tijd te vinden en op schema te blijven.Doelen zijn eenvoudig in te stellen
Om een doel in te stellen (zoals "Meer sporten"), hoef je alleen een paar vragen te beantwoorden (zoals "Hoe vaak?" en "Wanneer?"), En klaar is Kees. Van daaruit zal Agenda kijken naar uw planning en het beste tijdslot bepalen voor dat doel.


Doelen zijn aan te passen aan uw drukke leven
Doelen bereiken is niet makkelijk, vooral wanneer er steeds iets tussen komt, maar de Agenda kan helpen dit op te losen. Zo zal Agenda automatisch herschikken als u een andere afspraak toevoegt die conflicteert met een gesteld doel.

Je kunt het voorstel altijd afwijzen, Agenda zal dan op zoek gaan naar een nieuw tijdslot


Tot slot: Agenda zal, naarmate het meer gebruikt wordt, steeds beter in staat zijn om tijd voor doelen in te passen. Door gestelde doelen uit te voeren, af te wijzen of te bewerken zal Agenda in toekomst nog betere tijdslots vinden.


Agenda zou moeten helpen het meeste uit de tijd te halen en niet alleen een stuk gereedschap zijn om gebeurtenissen te plannen. Dus op de tiende verjaardag van Google Agenda (šŸŽ‰), wordt er geĆÆnvesteerd in meer updates, zoals doelen, en om te helpen tijd te vinden voor alles dat telt in het dagelijkse leven, meer te bewegen, en gewoon een beetje "tijd voor jezelf."

Download om te beginnen met de Google Agenda-app voor Android of iPhone, en stel het eerste doel in.

Reacties