De soundtrack van je volgende reis op TripAdvisor met Google Play Music

Het is bijna zomer. Al zin om weg te gaan? Of je nu op zoek naar het goud op de Olympische Spelen in Rio of wilt genieten van het goede leven in Zuid-Frankrijk, de juiste muziek is beschikbaar voor ieder moment. Google Play Music samen met TripAdvisor bieden Android-gebruikers een nieuwe muziek ervaring op de TripAdvisor Android app met lokale thema muziek stations op basis van de gekozen bestemming.

Vanaf vandaag kun je met de TripAdvisor Android app toegang krijgen tot een breed scala van bekende en minder bekende soundtracks voor populaire steden om naar te luistern, of je nu een reis aan het plannen- of al onderweg bent. Deze nieuwe app functie is voor meer dan 60 landen over de hele wereld waar Google Play Music beschikbaar is.


Waar je ook gaat, of wanneer je ook begint met het plannen van uw volgende vakantie, TripAdvisor en Google Play Music hebben de ultieme vakantie soundtrack uitgezocht. Reizigers kunnen naar Cafe Italiano luisteren onder het genot van een espresso in Rome, tekeer gaan op de Underground Club Sounds in Berlijn of dansen op Funk muziek in Sao Paulo.

Nof niet geabonneerd op Google Play Music? Geen probleem. Als je het nog niet hebt, download dan de TripAdvisor Android-app en ontvang Google Play Music gedurende 2 maanden op proef. Dus ga de volgende vakantie plannen ... en nu met relevante muziek erbij.

Reacties