Google-app voor iOS-gebruikers is nu sneller

Net binnen: uw Google-app voor iPhone en iPad is nu sneller. De laadtijd is terug gebracht en bijgewerkt de app is bijgewerkt met een aantal nieuwe functies waarmee tijd bespaard kan worden en de benodigde info sneller wordt weergegeven.

Sneller bij iedere stap

Elke keer dat de app geopend wordt of een zoekopdracht uitgevoerd wordt zal alles net iets te laden. Of je het verschil voor een enkele gebuiker zichtbaar is of niet, deze kleine verbeteringen zullen voor de app gebruikers dit jaar een besparing van alles bij elkaar 6,5 miljoen uur opleveren.

Direct een artikel laden met AMP

Een paar maanden geleden werd aangekondigd dat Accelerated Mobile Pages (AMP) beschikbaar kwamen op het mobiele web. Vanaf vandaag is AMP beschikbaar in de Google-app voor iOS. Dus nu laden nieuwsartikelen van een breed scala van uitgevers onmiddellijk voor meer leesplezier. Kijk maar uit naar de bliksemschicht en "AMP" naast de artikelen in de sectie "Top Stories" van de zoekresultaten en geniet van het razendsnelle nieuws.


Speel de hoogtepunten uit de sport af vanuit de Now-kaarten

Met de NBA en NHL playoffs in volle gang en de Olympische Spelen om de hoek, is het een goed moment voor de sport-fan. En nu kun je direct kijken naar de hoogtepunten uit de sport vanuit Now-kaarten. Wanneer een kaart met hoogtepunten uit de sport getoond wordt volstaat het tikken op de play-knop om dit direct te bekijken vanuit de app. Scoren!

Dus of er nu gezocht wordt naar nieuws uit de hele wereld of een video herhaling van ee favoriet sportteam, raak de Google-app en je bent nog sneller ingedekt.
Op Uw plaatsen ... Klaar ... Zoek!

Reacties