Introductie van Spaces, een hulpmiddel om te delen met een kleine groep

Delen met een groep is niet eenvoudig. Van boekenclubs tot huizenjachten tot weekend trips en nog veel meer, het krijgen van vrienden in dezelfde app kan een uitdaging zijn. Dingen delen meestal gaat meestal via hoppen tussen apps en het kopiëren en plakken van links. Groepsgesprekken blijven vaak niet bij het onderwerp, en je verdwaalt in eindeloze discussies waar je iets niet gemakkelijk terugvindt wanneer je het nodig hebt.

Er is nu een nieuwe app genaamd Spaces geïntroduceerd, waarmee mensen mensen direct samen een onderwerp kunnen delen.


Wanneer iemand iets deelt in een Space, wordt in de conversatiemode getoond waar de groep het over heeft zodat je niets mist


En als je ooit iets zoekt dat eerder werd gedeeld -artikelen, video's, reacties of zelfs afbeeldingen- dan is dit in een handomdraai terug te vinden.


Een Space kan met slechts één tik gemaakt worden voor elk onderwerp en je kunt iedereen uitnodigen messaging, e-mail, een sociaal netwerk, etc. etc. zoals jij dat wilt.

Spaces wordt vandaag uitgerold op Android, iOS, desktop en het mobiele web voor alle Gmail-accounts. Probeer het eens en maak je eerste Space vandaag nog.

Reacties