Zeg 👋 tegen Allo en Duo: nieuwe apps voor smart messaging en videogesprekken

Of het nu gaat om het verwelkomen van een nieuwe baby, het vieren van het winnende doelpunt in de verlenging, of het ontdekken van de beste taco, we allemaal deze momenten met vrienden en familie delen op het moment dat ze gebeuren. Meestal begint dit met het oppakken van de telefoon en een bericht sturen of een gesprek te beginnen. Onderstaand het voorbeschouwing van twee nieuwe apps met een frisse blik op hoe gebruikers contact maken.

Allo, een smart messaging app

Allo is een smart messaging app die gesprekken gemakkelijker en expressiever maakt. Het is op basis van een telefoonnummer, zodat er contact gemaakt kan worden met iemand uit het telefoonboek. En met geïntegreerde machine learning heeft Allo slimme functies om gesprekken vloeien te laten verlopen en zo helpt zaken voor elkaar te krijgen.

Emojis, stickers, inkt, en de Fluister Schreeuw functie in Allo

Allo heeft ingebouwde Slimme Antwoorden (vergelijkbaar met Inbox), zodat er gereageerd ksn worden op berichten zonder een woord te typen. Slimme Antwoorden leert, en na verloop van tijd zullen de reacties met een persoonlijke stijl worden getoond. Zo zal het leren of je meer een "haha" of een "lol" persoon bent. Hoe meer Allo gebruikt wordt hoe persoonlijker de reacties zullen worden. Slimme reacties werkt ook met foto's, en geeft intelligente suggesties met betrekking op de inhoud van een foto. Als je bijvoorbeeld vriend een foto van taco's stuurt, kan je Slim Reageren suggesties zien als "lekker" of "Ik ben gek op tacos."

Slimme Antwoorden suggesties in Allo

Allo beschikt ook over de Google-assistent, waardoor veel van Google rechtstreeks voor uw chats beshikbaar is, zoals het helpen om informatie vinden, dingen gedaan te krijgen, en plezier te hebben. Er kan één-op-één gechat worden met behulp van de assistent, of een beroep gedaan worden op Google tijdens een groeps-chat met vrienden. Hoe dan ook, je hoeft niet langer te hoppen tussen apps om dingen te doen als het reserveren van een etentje met vrienden, up-to-date sportuitslagen bekijken, een weddenschap aangaan of een spelletje te spelen. De assistent in Allo heeft toegang tot Search, Maps, YouTube en Vertalen voor al uw gesprekken, zodat u en uw vrienden Google samen kunnen gebruiken.

De Google-assistent in Allo begrijpt je wereld, zodat je dingen kunt vragen zoals je agenda voor die dag, de details van een vlucht en hotel, of foto's van de laatste reis. En omdat het natuurlijke taalpatronen begrijpt, kan er gesproken op een normale manier en begrepen worden wat je zegt. Voorbeeld: "Is mijn vlucht vertraagd?" geeft de vluchtstatus terug.

de Google assistent in Allo

Privacy en veiligheid zijn belangrijk in messaging, dus net als bij Chrome zit er eenIncognito mode in Allo. Chats in de Incognito mode zullen begin-tot-eind encryptie en discrete meldingen hebben, en er zullen meer nieuwe functies toegevoegd worden aan deze modus.

Duo, een video-oproep app voor iedereen

Duo is een eenvoudige, snelle één-op-één videogesprekken app voor iedereen, Android of iOS, een snelle of trage verbinding, in New York of New Delhi, het maakt allemaal niet uit. Net als Allo, is Duo op basis van een telefoonnummer, zodat iemand bereikt kan worden via hettelefoonboek. En de eenvoudige interface verdwijnt zodra het gesprek start, dus het is alleen nog jullie twee.


Een van de functies van Duo is Knock Knock, die laat je een live video preview van de beller zie voordat je opneemt. Knock Knock nodigt je uit in het moment, waardoor gesprekken spontaner/plezieriger voelen. Zodra je opneemt gaat Duo naadloos over tot het gesprek.Zowel Allo en Duo zullen deze zomer voor Android en iOS beschikbaar komen.


Reacties