Meer manieren om kennis van een buurt in Google Maps te delen

Elke dag zijn er een miljoen updates in Google Maps over de hele wereld. Maar het is nog steeds niet genoeg om ervoor te zorgen dat elk restaurant, winkel of monument wereldwijd de meest accurate informatie heeft. Dat is de reden waarom er nieuwe, eenvoudige manieren worden uitgerold om te helpen wijken en plaatsen in je omgeving up-to-date te houden.

Eenvoudig plaatsen toevoegen of bewerkingen voorstellen

Ten eerste is de mogelijkheid om ontbrekende plaatsen toe te voegen en bestaande bedrijven of herkenningspunten wereldwijd te bewerkknop via zowel de Google Maps-app (Android, iOS) en Google Zoeken uitgebreid. Dit geeft gebruikers nieuwe en bijgewerkte informatie in Google Maps over meer plaatsen, of ze nu op zoek naar een nieuw restaurant op Google.com of een nabijgelegen supermarkt, terwijl onderweg zijn.Deel meer informatie over een plaats

Er is meer informatie over een plaats dan openingstijden of adres, je zou willen weten of een restaurant een bepaalde sfeer heeft, vegetarische gerechten serveert en of je buiten kunt zitten. Via Google Maps voor Android en bij het zoeken op uw mobiele telefoon, kunnen bijdrage geleverd worden over wat je weet over een plaats, zodat anderen ook kunnen profiteren van de informatie. Met meer diepgaande kennis van deze gegevens kunnen gebruikers gebruikers beter geholpen worden met het vinden van plaatsen die het meest relevant zijn.

Controleer voorgestelde bewerkingen van anderen

Er is ook een nieuwe manier om gebruikers te helpen wijzigingen, door anderen voorgesteld, goed te keuren , uiteindelijk vermindert dit de tijdsduur om bewerkingen te laten verschijnen op de kaart. Voor plaatsen die in afwachting van suggesties zijn wordt er een bericht getoond waarin staat dat "Iemand stelde nieuwe info voor." Als je klikt of tikt op deze melding dan heb je de optie om te controleren of de suggestie juist is. Zodra er voldoende positieve stemmen zijn ontvangen heeft Google er vertrouwen in dat de suggestie correct is, en wordt het gepubliceerd op de kaart. Deze functie is beschikbaar voor Android-gebruikers op de Google Maps-app en voor zowel Android en iOS-gebruikers op de mobiele Google Search.


Door deze wijzigingen kunnen gebruikers met lokale kennis helpen bij het delen van nauwkeurige en betrouwbare informatie op Google Maps en Google Zoeken. Overige gebruikers hebben nu wereldwijd toegang tot relevante resultaten/informatie op plaatsen waar ze nog nooit geweest waren.Reacties