Inbox by Gmail: Het evolueren van Inbox bespaart tijd

Bovenop je to-do lijst zitten kan een uitdaging zijn. Om zaken voor elkaar te krijgen moet je vaak graven in de inbox om te vinden wat je zoekt, of het nu informatie is over evenementen, de volgende reis, of een nieuwsartikel dat je wilt delen met collega's.

Het team achter Inbox heeft hen haar missie gemaakt om te helpen uw e-mail te ordenen en tijd te besparen. Vanaf vandaag zijn er meer integraties die het gemakkelijker maken om te zien wat er gebeurt en vervolgens handelen met gegroepeerde Trello en GitHub project updates en Google Alerts previews. Er zijn ook updates op basis van onze feedback, waaronder Google Drive integratie.

Krijg georganiseerde Trello en GitHub project updates

De Inbox team heeft gewerkt met Trello, een project management applicatie, en GitHub, een software samenwerkingsplatform, om e-mailnotificaties te verbeteren. Als je Trello gebruikt, krijg je een overzicht van nieuwe informatie over je Trello projecten zodat je up-to-date te blijft. En voor degenen onder ons die GitHub gebruiken, krijgen een overzicht van de wijzigingen in de code en gearchiveerde kwesties voor elke repository.

Blijf op de hoogte van ingestelde Google Alerts

Om op de hoogte te blijven over onderwerpen die je belangrijk vindt, kunt je deze volgen als een nieuwsbrief via Google Alerts. Nieuwe alerts worden samengevat in het postvak. Als er een interessante tussen zit, kunt je er op klikken om meer te lezen. Zo niet, dan kunt je deze snel markeren als Klaar.

Volg andere updates op basis van uw feedback

Je ziet ook een aantal zeer gevraagde functies op basis van jouw feedback (bedankt!):
  • Wanneer je Google Drive gebruikt, dan kun je nu Drive links in een email inbrengen, rechten controleren en aanpassen van deze links, en bijlagen opslaan in Drive.
  • Je kunt nu contacten slepen tussen aan, cc en bcc in Opstellen op de website.
  • Het is nu net zo eenvoudig om een mailtje te verwijderen als het markeren als Klaar.

Wat komt er aan?

Als je een bedrijf hebt dat e-mails verstuurt, en enthousiast bent over de Trello en GitHub updates en je jouw e-mails nuttiger wilt maken, neem dan hier contact op met Google - ze willen graag werken met meerdere e-mail verzenders de komende maanden.

Dit is nog maar het begin: De Gmail-team zal blijven werken om e-mail te verbeteren zodat je minder tijd aan hoeft te besteden en meer productieve tijd over houdt.


Reacties