AdSense hulp, waar en wanneer je het nodig hebt

Of je met spoed hulp nodig hebt of gewoon wat wil leren, Adsense heeft verschillende manieren om hulp te bieden als dat nodig is. In deze post worden de verschillende manieren van ondersteuning aan AdSense-partners gedeeld.

Wist je dat je hulp voor een AdSense onderwerp kunt krijgen vanuit het AdSense-account met behulp van de hulp widget? Deze hulp widget is beschikbaar door te klikken op de knop Help in de rechterbovenhoek van een AdSense-account. Deze linkt rechtstreeks naar informatieve artikelen met betrekking tot het onderwerp of probleem.


Deze widget zal helpen deze problemen rechtstreeks vanuit een AdSense-account op te lossen, waardoor er geen noodzaak meer is om te schakelen tussen taken.

Bovendien kun je wanneer je consequent meer verdient dan €25 per week in aanmerking komen voor e-mail hulp van het AdSense support team. Wanneer je niet aan deze winst drempel komt, kunt je nog steeds hulp krijgen door middel van de probleemoplossers in het AdSense Help Centrum of door het gebruik van navolgende relevante bronnen:

Het AdSense support team is er om te helpen, zodat jij je kunt blijven richten op het creëren van geweldige inhoud voor je publiek. Gebruik de ondersteunende middelen boven als je hulp nodig hebt en laat weten op Twitter of Google+ hoe zij hun steun aan jou kunnen verbeteren.


Reacties