Bekijk meer, plan minder - probeer Google Trips

Of je nu problemen hebt met werk, school, familie, of gewoon met de verwachtingen in het dagelijks leven, iedereen heeft wel eens behoefte aan een kleine pauze en een nieuw avontuur.

Maar uitvinden welke leuke dingen er te doen zijn wanneer de vakantie begint kan uitdraaien op een hoop werk. Je zou aanbevelingen van vrienden, reisgidsen of online beoordelingen kunnen gebruiken - maar uitzoeken hoe alles wat je wilt doen in de beperkte tijd past kan weer stress veroorzaken, vooral het om een een nieuwe bestemming met een beperkte internet toegangis. Een GoodThink studie toonde aan dat 74% van de reizigers het uitzoeken van de details het lastigste vindt.

Google wil de stress verminderen en helpt de reizigers om te genieten van hun welverdiende vakantie. Er is een nieuwe mobiele app geintroduceerd om te helpen direct elke dag van de reis te plannen met slechts een paar tikken van je vinger: Google Trips.Google Trips is een persoonlijke reisgids in in zak. Elke reis bevat belangrijke categorieën van informatie, met inbegrip van de dag planning, reserveringen, wat te doen, eten & drinken, en nog veel meer, dus je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De gehele app is ook offline beschikbaar - raak gewoon de "Download" knop onder elke reis om deze te slaan op je telefoon.


Kies je eigen avontuur

Van de top 200 steden in de wereld tootnt Google Trips een verscheidenheid van ideeën voor die dag en de meest populaire dagelijkse routebeschrijvingen. Ze hebben automatisch de meest populaire bezienswaardigheden, attracties en de lokale pareltjes vezameld in een volledige dag tour - allemaal gebaseerd op historische bezoeken van andere reizigers. Stel dat je een bezoek brengt aan Barcelona dan kun je ervoor kiezen om meerdere dagen plannen, zoals een bezoek aan de "wijk Eixample," daar staan niet te missen gebouwen van Antoni Gaudi, de beroemde Spaanse architect, in een volledige dag tour, allemaal gebaseerd op historische bezoeken door andere reizigers.Plan elke dag van de reis als bij toverslag

Iedereen heeft verschillende interesses en de tijdschema's. Het maakt niet uit hoe populair een bestemming is, er is geen one-size-fits-all oplossing voor de perfecte dag of de perfecte reis. Google Trips kan helpen een dag te plannen rond plekken waarvan je al weet dat je ze wilt bezoeken.

Stel dat je vrienden je verteld hebben dat je de Sagrada Familia moet gaan zien - en je bent op zoek naar suggesties over dingen te doen rond die plek, druk dan op de knop "+" in de dag tegel van de planning om naar een kaartweegave te gaan met alle topattracties van dezebestemming. Als je tijd beperkt is, kunt je aangeven boven de kaart of je 's ochtends of 's middags wilt gaan, in plaats van een volledige dag. Tik simpelweg op speld van de Sagrada Familia om een route er omheen op te bouwen. Google Trips vult automatisch de dag voor je in. wanneer je meer keuzes wilt, tikt je wat langer op de "magic wand" voor andere nabijgelegen bezienswaardigheden. Je kunt elke nieuwe plek pinnen, en als je wilt nog meer kun je met elke tik van de "magic wand" een nieuwe route met bijgewerkte nabijgelegen attracties zoals Palau Macaya of Parc del Guinardo krijgen, zodat je je eigen aangepaste route kunt maken in enkele minuten, terwijl je van je ontbijt geniet.


Alle reisinfo op één plek

Het bijhouden van alle informatie zoals vlucht, hotel, auto en restaurant reserveringen als je op reis kan lastig zijn. Met Google Trips, worden alle reserveringen automatisch verzameld vanuit Gmail en georganiseerd in separate reizen, zodat je niet hoeft te zoeken en graven die e-mails. Ze wachten op je in de reserveringstegel, zelfs zonder WiFi.


Vakanties zijn een kans om je op te laden en nieuwe plaatsen en culturen te ervaren. Gebruik Google trips voor de volgende reis om alle bezienswaardigheden die je wilt zien ook daadwerkelijk te zien, zonder al het werk. Google Trips is voor Android en iOS beschikbaar, je bent nu gedekt van vertrek tot thuiskomst.

Reacties